Home / News / Vacature: Service Engineer Mechatronic
Vacature: Service Engineer Mechatronic Print E-mail

No translation available


DBR BV is de toonaangevende specialist in het ontwerpen, samenbouwen, on-site in bedrijfstellen en life-time onderhouden van hoogwaardige Generatorsets en Pompsets.
Deze sets worden toegepast op veelal kritische toepassingen (‘Mission Critical Systems’) in Offshore, Maritieme- en Industrie projecten wereldwijd.
DBR wordt door haar afnemers gewaardeerd voor de hoge inzetbaarheid en betrouwbaarheid van de gerealiseerde systemen en voor de inzet en betrokkenheid van haar teamleden.
Het vertrouwen van afnemers vertaalt zich in een sterke groei van de activiteiten.
Daarom willen we graag in contact komen met kandidaten voor de groep technici, voor de functie van:

 

 

“Service Engineer Mechatronic”


De Functie

Nadat je een periode hebt meegedraaid met de verschillende disciplines/collega’s in het bedrijf ben je in staat om zelfstandig alle werkzaamheden uit te voeren die samenhangen met het inbedrijfstellen van-, bedrijven van-, en onderhouden van diesel- en gasgeneratorsets zoals o.a. :

  • Het in bedrijfstellen (commissioning) van nieuwe installaties
  • Storingsonderzoek en analyse, reparatie en onderhoud aan bestaande installaties
  • Adviseren/instrueren over het gebruik van de installatie op de locatie.

 

Omdat je soms voor langere tijd (1-2 weken) on site werkt is zelfstandigheid en oplossingsgerichtheid een belangrijke noodzakelijke karaktereigenschap.
Wij denken dat je een achtergrond hebt waarbij enige ervaring in het vakgebied een voordeel is maar niet een absolute noodzaak.
Ook kandidaten uit andere vakgebieden, waarbij moderne digitale bus-communicatie en/of laag- en middenspanning tot het ervaringsgebied horen, kunnen ook reageren.
We denken dat je opleidingsniveau altijd op minimaal MBO4+ zal liggen.

 

Wij bieden
DBR BV is een familiebedrijf met korte lijnen en een informele sfeer. We willen graag dat iedereen dagelijks met plezier en enthousiasme naar het werk gaat.
Onze collega’s zijn betrokken, werken goed samen en delen de passie voor klant en techniek. We streven naar continue verbetering in producten en processen.
Om innovatief te zijn en technische maatwerkoplossingen te bieden, vinden wij het belangrijk dat medewerkers ruimte hebben om zelf beslissingen te nemen, daarom worden creativiteit en ideeën gestimuleerd.


DBR biedt een marktconform salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden op basis van de CAO Metaal & Techniek en bedrijfseigen regelingen. Je komt werken in een enthousiast team en een technische omgeving.
Ben je geïnteresseerd ? Schroom dan niet om aanvullende informatie op te vragen. We zijn telefonisch bereikbaar op nr. 0184-613200, vraag naar Gert Jan van Erkel, Manager Operations en kom snel eens op de koffie.
Direct je CV met motivatiebrief opsturen kan natuurlijk ook naar This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it , afdeling Personeelszaken, de heer Kees Kant.