Home / Newsarchive / Vacature: QA/QC Engineer
Vacature: QA/QC Engineer Print E-mail

No translation available


 

DBR BV is de toonaangevende specialist in het ontwerpen, samenbouwen, on-site in bedrijfstellen en life-time onderhouden  van hoogwaardige Generatorsets , Pompsets en Hydrauliek Powerpacks. Deze sets worden toegepast in voornamelijk kritische toepassingen (‘Mission Critical Systems’) in Offshore, Maritieme- en Industrie projecten wereldwijd. DBR wordt door haar afnemers gewaardeerd voor de hoge inzetbaarheid en betrouwbaarheid van de gerealiseerde systemen en voor de inzet en betrokkenheid van haar teamleden.  Het vertrouwen van afnemers vertaalt zich in een sterke groei van de activiteiten.

In een projectrealisatiefase komen diverse werkzaamheden voor die gerelateerd zijn aan kwaliteitszorg en kwaliteitsborging. Daarom zoeken we uitbreiding van onze groep project- en applicatie engineers met een :

“QA/QC Engineer” (0,6 Fte)

De QA/QC Engineer is verantwoordelijk voor de integrale behandeling van alle project specifieke kwaliteitszaken. Daarbij ligt de nadruk op o.a. :

  • Opstellen en opvolgen van project gerelateerde werkinstructies en procedures zoals b.v. QA-plannen, gedetailleerde afnemer specifieke project inspectie & test plannen volgens de van toepassing zijnde internationale standaards.
  • Beoordelen van benodigde-, en opstellen/coördineren van project gerelateerde documentatie.
  • Uitvoeren van inspecties van werkzaamheden aan de hand van opgestelde of vereiste procedures zoals b.v. las- en paint inspecties.
  • Organiseren, coördineren en leiden van kwaliteits- en veiligheidsaudits
  • Proactief samenwerken met projectengineers met betrekking tot optimalisatie en kwaliteitsverbetering van producten en processen.
  • Beoordelen, rapporteren, opvolgen van afnemer vragen m.b.t. project-QA/QC onderwerpen.
  • Zorgdragen voor afname en opleveringsprocedure en verwerking van gerelateerde documenten.
  • Proactief bijdragen aan het actualiseren van het PDM system.

De kandidaat

Om succesvol te zijn in deze rol is (enige) ervaring met de beschreven werkzaamheden en kennis van de onderliggende materie noodzakelijk.  Als theoretische basis denken we aan een HBO niveau op technisch- of bedrijfskundig vlak. Goede kennis van de Engelse taal is noodzakelijk.

Het gaat in eerste instantie om een deeltijdbetrekking (0,6) welke op (korte) termijn, mede afhankelijk van de ervaringen van een kandidaat, naar een full time is uit te breiden.

Wij bieden
DBR BV is een familiebedrijf met korte lijnen en een informele sfeer. We willen graag dat iedereen dagelijks met plezier en enthousiasme naar het werk gaat. Onze collega’s zijn betrokken, werken goed samen en delen de passie voor klant en techniek. We streven naar continue verbetering in producten en processen. Om innovatief te zijn en technische maatwerkoplossingen te bieden, vinden wij het belangrijk dat medewerkers ruimte hebben om zelf beslissingen te nemen, daarom worden creativiteit en het leveren van nieuwe ideeën gestimuleerd.


DBR biedt een marktconform salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden op basis van de CAO Metaal & Techniek en bedrijfseigen regelingen. Je komt werken in een enthousiast team en een technische omgeving.
Ben je geïnteresseerd ? Schroom dan niet om aanvullende informatie op te vragen. We zijn telefonisch bereikbaar op nr. 0184-613200, vraag naar Henri Hafkamp, commercieel manager of Albert Buitendijk, manager engineering en kom snel eens op de koffie. Direct je CV met motivatiebrief opsturen kan natuurlijk ook naar This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it "> This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it , afdeling Personeelszaken, de heer Kees Kant.

 

VACATURE