Home / Generatorsets
DBR Generatorsets Afdrukken E-mail

DBR Generatorsets heeft in de afgelopen jaren een zeer goede reputatie opgebouwd als partner en OEM manufacturer in het klantspecifiek bouwen, leveren, inbedrijfstellen en servicen van:

De constante kwaliteit en betrouwbaarheid van DBR BV producten wordt gewaarborgd door een aantal essentiële factoren, waaronder gekwalificeerd medewerkers, ruime ervaring, moderne werkplaats, uitgebreide testfaciliteiten en een nauwe samenwerking met onze toeleveranciers.

U als (toekomstige) relatie van DBR BV verwacht een correcte oplossing voor uw vragen. DBR biedt een 24/7 service en heeft een ruime voorraad aan spare parts.

DBR Generatorsets, DBR Pumps & Parts en DBR Yacht Systems zijn gevestigd in één pand, aan de Lelystraat 53 te Sliedrecht. De totale bedrijfsoppervlakte beslaat ruim 5000m2, waarvan ruim 3500m2 productieruimte. Hierin zijn de mogelijkheden nagenoeg onbeperkt. Het totale hijsvermogen is 32 ton, waarmee generatorsets tot circa 4000kVA en pompsets tot 1500m3/hr worden samengesteld, getest en in desgewenste kleur worden geleverd.

 

Voor aanvragen of meer informatie kunt u contact opnemen met DBR Generatorsets.