Home / Generatorsets / Marine Generatorsets
Marine Generatorsets Afdrukken E-mail

dt713us he-2Betrouwbaarheid, stabiliteit, onderhoudsarm en grote beschikbaarheid van onderdelen. Dat zijn de noodzakelijke factoren voor de meest uiteenlopende Marine toepasingen. Tevens zijn het redenen waardoor DBR al geruime tijd in de Marine sector werkzaam is. DBR Generatorsets heeft een klantenkring wereldwijd, waar al vele honderden generatorsets jarenlang hun dienst meer dan bewezen hebben.

Custom made

Voor schepen ontwerpt, bouwt en test DBR in eigen beheer generatorsets naar de klantspecifieke eisen en wensen. Rekening wordt gehouden met de benodigde classificatie, zoals Bureau Veritas (BV), Lloyds Register (LRS), Det Norske Veritas (DNV), American Bureau of Shipping (ABS) of Germanischer Lloyds (GL).

De produktspecialisten van DBR Generatorsets helpen u graag met het vinden van de juiste oplossing voor de stroomvoorziening op zeegaande schepen, zoals tankers, kabelleggers, multicats en kraanschepen. Aan de hand van opgeven vermogen, classificatie en klimaatgegevens wordt een passend voorstel uitgewerkt.
Voor verdere mogelijkheden verwijzen u naar de beschrijving van de zeevaart sector.

 

Specifiek vragen of aanvragen kunt u richten aan de afdeling Verkoop van DBR Generatorsets.