Home / Nieuwsarchief / Vacature: Service Engineers Mechatronic
Vacature: Service Engineers Mechatronic Afdrukken E-mail

 

Nadat je een periode hebt meegedraaid met de verschillende disciplines/collega’s in het bedrijf ben je in staat om zelfstandig alle werkzaamheden uit te voeren die samenhangen met het inbedrijfstellen van-,  bedrijven van-,  en onderhouden van generatorsets zoals o.a. :

  • Het in bedrijfstellen (commissioning) van nieuwe installaties
  • Storingsonderzoek en analyse, reparatie en onderhoud aan bestaande installaties
  • Adviseren/instrueren over het gebruik van de installatie op de locatie.

 

Omdat je soms voor langere tijd (1-2 weken) op site werkt is zelfstandigheid en oplossingsgerichtheid een belangrijke noodzakelijke karaktereigenschap. Wij denken dat je een achtergrond hebt waarbij enige ervaring in het vakgebied een voordeel is maar niet een absolute noodzaak. Ook kandidaten uit andere vakgebieden, waarbij moderne digitale bus-communicatie en/of laag- en middenspanning tot het ervaringsgebied horen, kunnen ook reageren. We denken dat je opleidingsniveau altijd op minimaal MBO4+ zal liggen. 

Wij bieden
DBR BV is een familiebedrijf met korte lijnen en een informele sfeer. We willen graag dat iedereen dagelijks met plezier en enthousiasme naar het werk gaat. Onze collega’s zijn betrokken, werken goed samen en delen de passie voor klant en techniek. We streven naar continue verbetering in producten en processen. Om innovatief te zijn en technische maatwerkoplossingen te bieden, vinden wij het belangrijk dat medewerkers ruimte hebben om zelf beslissingen te nemen, daarom worden creativiteit en ideeën gestimuleerd.


DBR biedt een marktconform salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden op basis van de CAO Metaal & Techniek en bedrijfseigen regelingen. Je komt werken in een enthousiast team en een technische omgeving.
Ben je geïnteresseerd ? Schroom dan niet om aanvullende informatie op te vragen. We zijn telefonisch bereikbaar op nr. 0184-613200, vraag naar Gert Jan van Erkel, Manager Operations en kom snel eens op de koffie. Direct je CV met motivatiebrief opsturen kan natuurlijk ook naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien. "> Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien. , afdeling Personeelszaken, de heer Kees Kant.