Home / Pumps & Parts
DBR Pumps & Parts Afdrukken E-mail

Door de stijgende vraag naar pompen en pompsets is er in 2001 het besluit genomen om een aparte business unit binnen DBR BV op te richten onder de naam DBR Pumps & Parts. DBR heeft als doel: specialisme in pompen en een optimale bediening van de markt.

 

DBR Pumps & Parts heeft zich ontwikkeld als de specialist en toonaangevende speler in de markten; binnenvaart, scheepvaart, bagger-industrie en offshore-industie. 

 

De constante kwaliteit en betrouwbaarheid van DBR Pumps & Parts wordt geborgd door een aantal essentiƫle factoren, waaronder goed geschoold personeel, opleidingsniveau, onze moderne werkplaats, testfaciliteiten en nauwe samenwerking met onze toeleveranciers. U als (toekomstige) relatie van DBR BV verwacht meer dan een product, hier zijn wij ons terdege van bewust, zodat wij u 24/7 service kunnen bieden. Hiernaast hebben wij een ruime voorraad aan spare parts.

 

DBR Generatorsets, DBR Pumps & Parts en DBR Yacht Systems zijn gevestigd aan de Lelystraat 53 te Sliedrecht. De totale bedrijfsoppervlakte beslaat ruim 5000m2, waarvan 2500m2 productieruimte. Hierin zijn de mogelijkheden nagenoeg onbeperkt. Het hijsvermogen is 32 ton, waarmee generatorsets tot ca. 4000kVA en pompsets tot ca. 2000kW dieselvermogen worden samengesteld, getest en in klantkleur kunnen worden gespoten.

Voor vragen of meer informatie kunt u contact opnemen met DBR Pumps & Parts.