Project Manager

Als Project Manager ben je verantwoordelijk voor het realiseren van projecten van start tot oplevering. Je werkt aan technisch hoogwaardige en complexe projecten met generatorsets, verdelers, ATS- en UPS-systemen. Je bent de spil tussen leveranciers, productie, Engineering en klanten.

Als aanspreekpunt bij opdrachtgevers draag je zorg om op een adequate manier klanten boven verwachting te ondersteunen. Je zorgt voor efficiënte realisatie van het project binnen de gestelde budgetten, volgens de afgesproken planning. Door jouw uitstekende cummunicatieve vaardigheden weet je alle betrokken partijen aan te sturen, op te lijnen en te motiveren. Door jouw inzet voldoet het eindproduct aan de gestelde kwaliteitseisen en specificaties, waarbij klanttevredenheid een belangrijke drijfveer is.

Administratief heb je de zaken op orde, en zorg je voor het tijdig indienen van de benodigde project documentatie.

Wat vragen we?

  • Een afgeronde opleiding HBO-Werktuigbouwkunde of MBO- Werktuigbouwkunde niveau 4 met meerjarige-ervaring in het vakgebied.
  • Kennis van diesel- en generator techniek.
  • Ervaring met MS Office.
  • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.
  • Je beschikt over uitstekende sociaal communicatieve vaardigheden en bent proactief, klant- en resultaatgericht.

Wij bieden
DBR BV is een familiebedrijf met korte lijnen en een informele sfeer. We streven naar continue verbetering in producten en processen. Om innovatief te zijn en technische maatwerkoplossingen te bieden, vinden wij het belangrijk dat medewerkers ruimte hebben om zelf beslissingen te nemen, daarom worden creativiteit en ideeën gestimuleerd.