Comissioning Engineer (mechatronic)

Nadat je een periode hebt meegedraaid met de verschillende disciplines/collega’s in het bedrijf ben je in staat om zelfstandig alle werkzaamheden uit te voeren aan diesel- en zoals o.a.

• Het in bedrijfstellen (commissioning) van nieuwe installaties.
• Het bedienen van de installaties, in samenhang met andere installatieonderdelen.
• Storingsonderzoek en analyse, reparatie aan bestaande installaties
• Adviseren/instrueren over het gebruik van de installatie op de locatie.
• Uitvoeren van periodiek onderhoud, keuringen en inspecties (SCIOS)

Omdat je soms voor langere tijd (1-2 weken) op locatie werkt is zelfstandigheid en oplossingsgerichtheid een noodzakelijke karaktereigenschap. Wij denken dat je een achtergrond hebt waarbij ervaring in het vakgebied een voordeel is. Ook kandidaten uit andere vakgebieden, waarin moderne digitale buscommunicatie en/of laag- en middenspanning tot het ervaringsgebied horen, worden uitgenodigd om te reageren. We denken dat je opleidingsniveau altijd op minimaal MBO4+ zal liggen, bij voorkeur in de richting mechatronica.

Over de werkgever

DBR BV is de toonaangevende specialist in het ontwerpen, bouwen, in bedrijfstellen en onderhouden van hoogwaardige On-Site Power Systems/Generatorsets in de segmenten Offshore, Maritiem en Industrie.  Wij zijn een familiebedrijf met korte lijnen en een informele sfeer. We streven naar continue verbetering in producten en processen. Om innovatief te zijn en technische maatwerkoplossingen te bieden, vinden wij het belangrijk dat medewerkers ruimte hebben om zelf beslissingen te nemen, daarom worden creativiteit en ideeën gestimuleerd. DBR biedt een marktconform salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden op basis van de CAO Metaal & Techniek en bedrijfseigen regelingen. Je komt werken in een enthousiast team en een technische omgeving.

Interesse in deze functie? Reageer direct m.b.v. onderstaand formulier