Test Engineer (proefstand generatorsets)

Nadat generatorsets/systemen gereed zijn in de assemblage worden ze overgedragen aan de collega’s die de tests uitvoeren. Hier start jouw werk. Je bouwt een systeem op in de proefstand om vervolgens een volledig functionele test uit te voeren. • Opbouwen installatie en volledig operationeel maken. • Bedienen van de testapparatuur, de generatorset en aanvullende onderdelen • Optimaliseren van systemen tijdens het testen. • Indien nodig het installeren van- of aanpassen van software in de verschillende systeemonderdelen • Noteren, vastleggen en rapporteren van meetwaardes. • Overleggen met afnemers en toezichthouders over de uitvoering van de test. • Demontage en afbouw systemen.

Functie-eisen

Om dit werk zelfstandig te doen is het nodig kennis te hebben van generatorsets, de besturingen hiervan en laagspanningssystemen & schakelingen. We denken dat je een achtergrond hebt in dit vakgebied bijvoorbeeld als field service engineer. Ook kandidaten uit andere vakgebieden, waarin moderne digitale bus-communicatie en/of laag- en middenspanning tot het ervaringsgebied horen, worden uitgenodigd om te reageren.

Scholing

We denken dat je opleidingsniveau door opleiding of ervaring op minimaal MBO-niveau zal liggen.

Over de werkgever

DBR BV is de toonaangevende specialist in het ontwerpen, bouwen, in bedrijfstellen en onderhouden van hoogwaardige On-Site Power Systems/Generatorsets in de segmenten Offshore, Maritiem en Industrie.  Wij zijn een familiebedrijf met korte lijnen en een informele sfeer. We streven naar continue verbetering in producten en processen. Om innovatief te zijn en technische maatwerkoplossingen te bieden, vinden wij het belangrijk dat medewerkers ruimte hebben om zelf beslissingen te nemen, daarom worden creativiteit en ideeën gestimuleerd. DBR biedt een marktconform salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden op basis van de CAO Metaal & Techniek en bedrijfseigen regelingen. Je komt werken in een enthousiast team en een technische omgeving.

Interesse in deze functie? Reageer direct m.b.v. onderstaand formulier