Mechanical Engineer

Als Mechanical Engineer werk je samen in een projectteam met de Electrical Engineer en Project Manager, aan technisch hoogwaardige en complexe projecten met generatorsets, verdelers, ATS- en UPS-systemen. Je bent verantwoordelijk voor het opzetten van de project P&ID en het ontwerpen en tekenen van de machines en onderdelen in Solid Edge. Je onderhoud goede contacten met klanten en leveranciers en intern met verschillende afdelingen. Door jouw inzet voldoet het eindproduct aan de gestelde kwaliteitseisen en specificaties, waarbij klanttevredenheid een belangrijke drijfveer is. Administratief heb je de zaken op orde, en zorg je voor het tijdig indienen van de benodigde project documentatie.
Verder zorg je voor de tijdige inkoop van de project delen en de werkinstructies voor de afdeling Productie.

 Wat vragen we?

  • Een afgeronde opleiding HBO-Werktuigbouwkunde of MBO- Werktuigbouwkunde niveau 4 met meerjarige-ervaring in het vakgebied.
  • Kennis van diesel- en generator techniek.
  • Ervaring met MS Office.
  • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.
  • Je beschikt over uitstekende sociaal communicatieve vaardigheden en bent proactief, klant- en resultaatgericht.

Wij bieden

DBR BV is een familiebedrijf met korte lijnen en een informele sfeer. We streven naar continue verbetering in producten en processen. Om innovatief te zijn en technische maatwerkoplossingen te bieden, vinden wij het belangrijk dat medewerkers ruimte hebben om zelf beslissingen te nemen, daarom worden creativiteit en ideeën gestimuleerd. DBR biedt een marktconform salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden op basis van de CAO Metaal & Techniek en bedrijfseigen regelingen. Je komt werken in een enthousiast team en een technische omgeving.

Interesse in deze functie? Reageer direct m.b.v. onderstaand formulier