Electrical Engineer

Als Electrical Engineer ben je verantwoordelijk voor het ontwerpen, tekenen en laten bouwen van besturingssystemen voor dieselgeneratorsets.
Je bent in staat om klant specificaties te vertalen naar elektrotechnische tekeningen en bestelt de daarvoor benodigde componenten. Je werkt aan hoogwaardige en soms complexe systemen zoals generatorbesturingen, verdelers, ATS- en UPS-systemen, met leveranciers en afnemers in maritieme-, offshore- industriële markten en overheid. Je zet single-line diagrammen, schema’s en P&ID’s op.
Je werkt aan besturingsprogramma’s, testprotocollen, edieningsinstructies en overige projectdocumentatie. Je hebt daarbij contact met diverse afdelingen in het bedrijf. Je hebt overleg met opdrachtgevers en ondersteunt de productie met je kennis en aanwijzingen. Het kan voorkomen dat je op locatie assisteert bij commissioning of actief bent in de testcabine van DBR.

Functie-eisen

• Werkervaring op elektrotechnisch gebied en kennis van besturingselektronica.
• Ruime ervaring met SEE-Electrical / E-plan of gelijkwaardig en MS Office.
• Kennis van diesel- en generator techniek is een pré
• Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.
• Je beschikt over uitstekende sociaal communicatieve vaardigheden en bent proactief, klant- en resultaatgericht.

Scholing

Een afgeronde opleiding HBO-Elektrotechniek of MBO-Elektrotechniek niveau 4 met meerjarige ervaring in het vakgebied.

Over de werkgever

DBR BV is de toonaangevende specialist in het ontwerpen, bouwen, in bedrijfstellen en onderhouden van hoogwaardige On-Site Power Systems/Generatorsets in de segmenten Offshore, Maritiem en Industrie.  Wij zijn een familiebedrijf met korte lijnen en een informele sfeer. We streven naar continue verbetering in producten en processen. Om innovatief te zijn en technische maatwerkoplossingen te bieden, vinden wij het belangrijk dat medewerkers ruimte hebben om zelf beslissingen te nemen, daarom worden creativiteit en ideeën gestimuleerd. DBR biedt een marktconform salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden op basis van de CAO Metaal & Techniek en bedrijfseigen regelingen. Je komt werken in een enthousiast team en een technische omgeving.

Interesse in deze functie? Reageer direct m.b.v. onderstaand formulier