Datacenter power solutions

Datacenters hebben behoefte aan een uitzonderlijke mate van veiligheid, betrouwbaarheid en stabiliteit voor hun stroomvoorziening.

DBR's noodstroomsystemen en No-breakstroomoplossingen garanderen de hoogste beschikbaarheid van ononderbroken stroomvoorziening.

DBR is uw full service provider voor stroomoplossingen en is gespecialiseerd in betrouwbare noodstroomaggregaten voor datacenters. Big data groeit elk jaar en datacenters moeten de data 24/7 en 365 dagen per jaar beveiligen voor hun gewaardeerde klanten.

Kritische noodstroomoplossingen

DBR Generatorsets ontwikkelt en realiseert complete noodstroomvoorzieningen voor toepassingen zoals ziekenhuizen, datacenters, bruggen en tunnels, parkeergarages en waterbeheertoepassingen. "Dankzij onze engineering en projectcompetenties, nodigt een groeiend aantal klanten ons uit om al te participeren in de ontwikkelingsfase van een applicatie. Samen met de projectontwikkelaar of het ingenieursbureau ontwikkelen we een optimale noodstroomvoorziening, inclusief een UPS-voorziening voor de gedefinieerde kritische delen van de installatie.

DBR-UPS stroomoplossing

De volledig geïntegreerde noodstroomcentrale van DBR met UPS bestaat uit drie hoofdonderdelen:

De diesel noodstroomgenerator: deze zorgt voor de noodstroomvoorziening voor de gehele toepassing

De roterende UPS: dit is het hart (bijna letterlijk) van de stroomvoorziening van kritische delen van het systeem.

De automatisering en controle: deze elementen zorgen voor een uiterst precieze samenwerking tussen de onderdelen en het openbare netwerk, waarbij het schakelen moet gebeuren op basis van een hoge meetnauwkeurigheid in milliseconden.

DBR- Roterende UPS-oplossing

Een roterend UPS-systeem lijkt in principe op een standaard generator, maar bevat een vliegwiel en een elektrische koppeling. Het systeem draait op de normale stroomvoorziening. De hierdoor opgewekte kinetische energie is voldoende om de spanningsval tussen het wegvallen van het net en het opstarten van de noodstroomgenerator op te vangen. De gebruiker merkt hier niets van en kan zonder enige stroomonderbreking doorgaan met zijn verdere processen.

Do you want more information or do you have a question about Olie & Gas (Onshore & Offshore)?