Service & Maintenance

DBR verzekert de kwaliteit en betrouwbaarheid van de generatorsets door het uitvoeren van alle noodzakelijke diensten vanaf basisengineering tot aan het testen en vanaf de levering tot aan het onderhoud tijdens het gebruik.

Door onze opleidingen tijdens de, opstart en (pre-)inbedrijfstelling ter plaatse helpen wij de operationele mensen bij het effectief gebruik van de geavanceerde apparatuur.

DBR heeft zich ontwikkeld tot een betrouwbare full service provider waarbij hoge kwaliteitsnormen en veiligheid een belangrijke rol spelen. DBR is al vele jaren ISO 9001-2015- en HSE-gecertificeerd en heeft ook offshore GWO/HUET-gecertificeerde mensen die in staat zijn om te werken onder zware offshore omstandigheden.

DBR werkt met wereldwijd gekwalificeerde partners om klanten service en onderhoud te kunnen garanderen. DBR heeft zijn eigen onderhoud en 24/7 service.

Regelmatig onderhoud voorkomt in veel gevallen storingen aan installaties. De DBR Offshore gecertificeerde medewerkers zorgen voor uw installatie door preventief onderhoud uit te voeren.

Inbedrijfstelling en onderhoud op locatie door DBR Inbedrijfstellers zorgt voor betrouwbaarheid en duurzaamheid op uw booreiland, platform, substation of schip.

DBR is uw full-service provider voor stroomoplossingen.

Onze specialisten ontwerpen en engineeren op maat gemaakte stroomoplossingen op basis van uw eisen en technische specificaties. We starten met een functionele beschrijving en volgen op met het ontwerpen en mechanisch 3D modelleren (Solid Edge) en SEE Electrical Engineering. Na een goedkeuring beginnen onze specialisten met de montage van uw apparatuur in onze volledig uitgeruste fabriek. Het eindproduct wordt volledig FAT getest in onze eigen testbank met een capaciteit tot 4000 kVA. Na een laatste kwaliteitscontrole is uw stroomoplossing in staat om te leveren tijdens de moeilijkste omstandigheden in uw onshore of offshore omgeving.

U kunt vertrouwen op:

 • Machinebouw inclusief 3D modellering (Solid Edge)
 • Elektrotechniek (SEE Electrical)
 • Elektrische panelen
 • Onshore of Offshore Marine Coating
 • FAT-test
 • Documentcontrole
 • Kant-en-klare stroomoplossingen
 • Opleiding, inbedrijfstelling en opstarten op locatie wereldwijd
 • Spare parts
 • After Sales
 • Systeemintegratie

Als systeemintegrator is DBR een competente en betrouwbare partner die alle facetten van kritische stroomvoorzieningsdiensten kan leveren. Totaalprojecten zoals brandstoftanks, ventilatie, geluiddemping en complexe afzuiginstallaties maken deel uit van het project. Een goede inbedrijfstelling en onderhoud houden het systeem betrouwbaar.

Beheer van de mechanische en elektrische installatie volgens de geldende normen op het gebied van geluid, uitstoot en milieu.

logo_scios

KIWA-eisen en inspecties zoals SCIOS-scope 4 en 7c

Noodnummers

+31(0)184-613200 of +31(0)6-13616989

Do you want more information or do you have a question about Service & Onderhoud?