Offshore Oil & Gas power solutions

DBR is gespecialiseerd in het ontwerp en de levering van Offshore generator sets tot 4000kVA met hoge snelheid motoren en 4500kVA met middelhoge snelheid motoren per pakket. Als er een hoger vermogen nodig is, worden de pakketten zo ontworpen dat ze parallel lopen om het vermogen te vermenigvuldigen om aan uw vermogenseisen te voldoen.

DBR heeft meer dan 50 jaar ervaring en een bewezen track record in de Offshore business. U kunt op ons vertrouwen als uw full service provider voor Offshore stroomoplossingen.

Een zoute omgeving en een >25-jaar levensduur vereist hoge offshore standaard materialen & coating en lange termijn beschikbaarheid van reserveonderdelen.

DBR heeft een reputatie als betrouwbare partner voor het produceren van op maat gemaakte, merkonafhankelijke generatorsets, pompsets, pompen en reserveonderdelen wereldwijd.

Om aan de eisen van de klant te voldoen, bestaat het DBR-team uit volledig bekwame ingenieurs met ervaring en kennis van de Offshore-branche. DBR engineers ontwerpen dagelijks de generator- en pompsets volgens de specifieke kwaliteits- en veiligheidsvoorschriften voor de Offshore industrie, zoals IEC, NEN, ASME, ISO, BS, API, NFPA20, NORSOK en ATEX.

Na volledige assemblage, zowel mechanisch als elektrisch, worden de DBR Offshore Generator sets volledig in eigen huis getest voor installatie, alles volgens de specificaties van de klant.

Inbedrijfstelling ter plaatse door onze gekwalificeerde DBR Inbedrijfstellers zorgt voor betrouwbaarheid en duurzaamheid op uw booreiland, platform, schip of FPSO.

Offshore olie & gas generatorsets

Door extreme weersomstandigheden is selectie van het goede materiaal, de juiste verf en het juiste ontwerp van cruciaal belang. De DBR-scope voor Offshore generatorsets is onuitputtelijk. Voor gebruik in de Olie- & Gasindustrie met een gevaarlijke omgevingsspecificatie levert DBR ATEX-gecertificeerde generatorsets, volgens Zone IIA/B T3, cat. 2G & 3G. Turn-key stroomoplossingen voor diesel- en gasgeneratoren worden door DBR met succes geïnstalleerd en in bedrijf gesteld.

FPSO en FSO generatorsets

Een drijvende productieopslag en -lossing (FPSO) is een drijvend vaartuig dat door de offshore olie- en gasindustrie wordt gebruikt voor de productie en verwerking van koolwaterstoffen en voor de opslag van olie. FPSO's kunnen een verbouwde olietanker zijn of een speciaal voor de toepassing gebouwd vaartuig. Een schip dat alleen wordt gebruikt voor de opslag van olie (zonder deze te verwerken) wordt een drijvend opslag- en verladingsvaartuig (FSO) genoemd. Offshore Oil & Gas generatorsets voor een FPSO of FSO moeten functioneren onder de meest extreme omstandigheden, zout water, zeelucht en vaak ook in explosiegevaarlijke omgevingen. Betrouwbaarheid is essentieel in de Offshore markt omdat een stroomstoring catastrofale gevolgen kan hebben.

Do you want more information or do you have a question about Offshore Olie & Gas?