Onshore power solutions

Voor onze economie is de onshore industrie is een belangrijke sector. Fabrieken werken hard om de resultaten te verbeteren en tegelijkertijd de kosten te beheersen.

Met de uitwisseling van big data, data-analyse en verhoogde connectiviteit bij uitvoering van de dagelijkse activiteiten, heeft de industriële markt behoefte aan betrouwbare stroomvoorziening waar ze op kunnen rekenen.

Onshore generatorsets

Elke onderbreking van de stroomvoorziening in een fabriek heeft ernstige gevolgen. Hoewel stroomonderbrekingen in Nederland zeldzaam zijn, vormen ze een potentieel risico. Om de continuïteit te waarborgen is het noodzakelijk om een autonoom noodstroomsysteem te hebben. DBR biedt klant specifieke kritische stroomvoorzieningsoplossingen om de systemen stabiel en betrouwbaar te houden en de gegevens te beschermen in geval van een stroomstoring. DBR kan u helpen bij het vinden van het perfecte noodstroomsysteem. Het ontwerpen van stroomsystemen die voldoen aan de eisen voor de hoogste niveaus vereist deskundige aandacht voor de systeemarchitectuur en redundantie van de apparatuur. Systeemintegratie is essentieel voor het voeden van apparatuur die kan helpen om fabrieken draaiende te houden en gegevens veilig te stellen.

Do you want more information or do you have a question about Onshore?