Marine power solutions

Quality Marine Power (QMP) staat voor het werken met gekwalificeerde wereldwijde spelers om onze kwaliteit te garanderen. Als merkonafhankelijke generator set specialist produceert DBR de QMP-lijn generatorsets tot 4000 kVA voor de scheepvaartindustrie. Tot 4500 kVA op aanvraag. DBR heeft de reputatie als uw Partner in betrouwbaarheid voor het produceren van goed ontworpen, op maat gemaakte generatorsets, pompsets, pompen en het leveren van reserveonderdelen wereldwijd als een bekende merkonafhankelijke leverancier. Deskundigheid en ervaring van onze gecertificeerde monteurs en nauwe samenwerking met onze leveranciers leveren in grote mate bij aan onze betrouwbaarheid.

DBR levert de Marine Generatorsets en Marine Pumps voor:

  • Werkschepen (sleepboten, pontons, drijvende kranen, multifunctionele schepen etc.)
  • Onderzoeksschepen
  • Vrachtschepen
  • Baggeraars
  • Zeegaande Cruiseschepen
  • Mega Yachts
  • Vissersvaartuigen
  • Speciale schepen
  • Militaire vaartuigen

Mede door onze meer dan 55 jaar ervaring kunnen wij u helpen en adviseren bij al uw vermogensvraagstukken en reserveonderdelen benodigdheden.

Generatorsets voor de scheepvaart

DBR Marine generatorsets leveren wereldwijd stroom en noodstroom aan boord van duizenden schepen. DBR Marine generatorsets worden gebouwd in overeenstemming met de specifieke kwaliteits- en veiligheidsvoorschriften voor de Marine industrie met Class Sociëteiten als BV, LRS, DNV-GL, ABS, RMRS en in overeenstemming met de laatste geldige IMO-emissieregelgeving. Zie ook DBR/HUG uitlaatgasbehandelingssysteem. De DBR Marine generatorsets worden volledig in eigen beheer getest volgens de specificaties van de klant en de voorschriften en protocollen van de Class Society voordat ze aan boord worden geïnstalleerd. Inbedrijfstelling ter plaatse door DBR inbedrijfstellers zorgt voor betrouwbaarheid en duurzaamheid van uw schip.

Pompsets voor de scheepvaart

DBR kan een breed scala aan algemene servicepompen en brandbluspompen van verschillende bekende A merken leveren.

DBR kan voor alle gangbare toepassingen de juiste pomp selecteren op basis van de benodigde druk (H in meter) en debiet (Q in m3/h) en op water gebaseerde vloeistoffen, stookolie en smeerolie.

Voor meer informatie kunt u terecht bij onze afdeling Pompen & Onderdelen.

Do you want more information or do you have a question about Scheepvaart?