Offshore Wind power solutions

Windenergie kan geen energie leveren zonder het gebruik van Diesel Generator Sets. Een zoute omgeving en een levensduur van 25 jaar vereisen hoge offshore-standaardmaterialen & -coating en een lange termijn beschikbaarheid van reserveonderdelen. DBR heeft een reputatie als betrouwbare partner voor het produceren van op maat gemaakte, merkonafhankelijke generatorsets, pompsets, pompen en reserveonderdelen. Mede door haar 50+ jaar ervaring kan DBR voorzien in al uw (nood)stroom behoeften.

Offshore Wind generatorsets

Offshore platforms die blootgesteld staan aan extreme weersomstandigheden, vereisen een detailontwerp volgens hoge kwaliteitsnormen, speciale verf, minder onderhoud en een lage emissie. DBR assembleert de generatorsets volgens de specifieke kwaliteits- en veiligheidsvoorschriften voor de windindustrie, zoals IEC, NEN, ASME, ISO, BS, API, NFPA20, NORSOK en ATEX. De DBR-wind generator sets worden volledig in eigen huis getest volgens de specificaties van onze klanten. Inbedrijfstelling op locatie door DBR Inbedrijfstellers zorgt voor betrouwbaarheid en duurzaamheid op uw platform.

Brandstofbehandelingssystemen (FTS)

DBR levert in-line en offline brandstoffiltersystemen. Deze brandstofbehandelingssystemen verlengen de levensduur van de dieselolie en bevindt zich tussen opslag- en dagtanks voor diesel generatorsetsets. Speciaal voor Windpark Substations heeft DBR een offline brandstofbehandelingssysteem opgezet.

Do you want more information or do you have a question about Offshore Wind?