Super yachts power solutions

Onze meer dan 55 jaar uitgebreide ervaring in de Nederlandse Mega Yacht industrie, opgedaan door het leveren van generator set oplossingen aan alle grote Nederlandse en buitenlandse werven, is verwerkt in de DBR E-Motion Serie. De DBR E-Motion Serie biedt betrouwbaarheid en een soepele werking en garandeert een hoge kwaliteitsstandaard aan boord van Mega Yachts.

Generatorsets voor Mega Yachts

De generatorsets van de DBR E-Motion-serie worden gebouwd volgens de specifieke kwaliteits- en veiligheidsvoorschriften voor de Mega Yachts en volgens de regels en voorschriften van de klasse bureaus. De generatorsets van de DBR E-Motion serie onderscheiden zich door de hoge afwerkingsgraad. De generatorsets worden gespoten in RAL-code Premium Yacht hoogglanslak. Flexibele verbindingen, CuNiFer-buizen en kabelbomen worden niet gespoten. De generatorsets van de DBR E-Motion serie kunnen worden geleverd in een open versie of in een geluidsomkasting om de hoogste geluidseisen voor wooncomfort aan boord van Mega Yachts te bereiken.

HUG Selectieve Katalysatorreductie

The increasingly strict regulations with regard to exhaust gas emissions and in particular NOx emissions (IMO regulations) are leading to the demand for “clean” engines. Thanks to our close cooperation with HUG-Engineering from Switzerland, DBR has a high quality SCR system in her sales program and can therefore offer E-Motion Series generator sets being the best and reliable IMO Tier III generator sets on the market.

Click here to read more  on the dedicated page.

Do you want more information or do you have a question about Mega yachts?